Kokki Lars ”Lasse” Forsman ja muotoilija Anna Aromäki perustivat Maku & Muoto -yrityksen vuonna 2005.

Perusajatuksena on alusta lähtien ollut luoda aina hyvältä maistuvaa ruokaa korkealaatuisista-paikallisista-ja puhtaista raaka-aineista. Ruokaa, joka on tehty sillä hetkellä kun se tarjoillaan, henkilölle jolle se on tarkoitettu , aivan kuten ravintolassa. Tavoitteenamme on käyttää kauden ja saatavuuden mukaan aina paikallisesti tuotettuja raaka-aineita ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten toimittajien kanssa. Inspiraatiota haemme yhtä lailla pohjalaisesta ruokaperinteestä kuin muiden maiden ruokakulttuureista. Maku ja Muoto haluaa luoda edellytyksiä yhteisille aterioille. Ruokailusta tulee elämys ihmisten välisissä kohtaamisissa, maukkaan ja kauniisti esillelaitetun ruoan ympärillä.

Talo missä ravintolamme sijaitsee on rakennettu 60-luvulla ja sitä käytettiin ensin Volkswagenin näyttelytilana, myöhemmin myös autokatsastusasemana ja korjaamona. Tilojen kunnostus ravintolaksi  ja keittiöksi aloitettiin 2011. Gourmet Garage avasi ovensa 2012.

.

Maku & Muoto
Mannforsintie 111 66930 Kovjoki

anna&lasse3

 karta

 

Comments are closed.